Mennyi idő megtanulni az Acces használatát?
Májusban fogok érettségizni közép szinten informatikából. Megcsináltam pár korábbi érettségi feladatsort és az összes feladatrészből szinte max pontszámot értem el a javítási útmutató szerint kivéve az adatbázis kezelésből. Sajnos iskolában sosem tanultam és nem is tanították így nem értek hozzá. Van esélyem megtanulni májusig a használatát? Esetleg tudnátok valami tanácsot adni honnan készüljek fel belőle?
Köszönöm a válaszokat!
A középszintű érettségi szintjén meg tudod tanulni egy hónap alatt, ha rendesen foglalkozol vele. Az ECDL vizsga adatbázis kötetét javaslom felkészülésnek, vagy ezt:
Pár hét alatt meg lehet tanulni azt a szintet, ami az érettségire kell. Old meg régi érettségi feladatokat, elemezd őket, mind fentvan az oktatásügy oldalán. Főleg az SQL-re gyúrj rá, azt tanuld, mert annak még hasznát is veszed.
Amúgy ez is mutatja az oktatás béka sejhaja alatti színvonalát, hogy még mindig Access... egy olyan program amit soha senki sehol sem használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!