Miért nincs hely a c meghajtón?
Letöltöttem a Far Cry 4 játékot(A kötekedők miatt: Azért töltöttem le hogy kipróbáljam viszi-e a gépem, és hogy ne vegyem meg hiába),a telepítés indulásakor a fájlok kicsomagolására került sor automatikusan, de megkérdezte, hogy hova akarom kicsomagolni, és én a D meghajtót választottam. A kicsomagolás végén kiírta hogy nincs SEMMI szabad hely a c meghajtón, a D meghajtóban megnyitottam a kicsomagolásra szánt mappát és üres volt.
És nem tudom hogy a c-n hova tette... A keresőbe is beírtam, de semmit nem dobott ki, rendszer visszaállítást is akartam, de ott azt írta ki nincs elérési pont... Mit tudok tenni, esetleg van valami program ami meg tudja nekem mutatni az előző 'változásokat' a merevlemezeken?
Szerintem a C-t használta volna munkakönyvtárnak, de mivel elfogyott a hely ezért nem helyezte át az általad megadott D meghajtóra.
Állítsd át a temp és tmp könyvtárakat is a D meghajtóra.
set TMP=D:\Temp és set TEMP=D:\Temp
Első válaszoló, megcsináltam amit mondtál és 14 GB szabadult fel, nem értem mit is csináltam elmagyaráznád?
Köszönöm:)
Igen, most már világos. Köszönöm
Egyedül azt nem értem akkor hogy hová került a c rol az a 14 GB, mert a D-n se és a c-n sem nincs... lehet törlődött?
Ott van az. Egy be nem fejezett kitömörítésből is adódhat ilyen töredékfájl. Esetleg rejtett mappában is lehet...
Keress rá az 1 GB-nál nagyobb fájlokra a "C"-n. Talán meg lesz.
A Windows munka-könyvtárat (tmp, temp) (sajátgép vagy/ ez a számítógép) jobb klikk - tulajdonságok - speciális fül - környezeti változók nál állíthatod be.
A tömörítő programok munkakönyvtárait pedig a tömörítő programban, annak a beállításaiban.
Alapérték szerint a felhasználók/usernév/appdata/local/temp vagy appdata/local low/temp mappákban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!