Lenovo Yoga laptop billentyűzetét hol lehet kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Lenovo yoga gépem van. Pontosabban nem tudom, hogy milyen gép. A lényeg az, hogy érintőképernyős és teljesen ki lehet fordítani, így akár tabletként is használni. A gond az, hogy mikor kifordítom, a billentyűzet akkor is érzékel minden véletlen lenyomást. Már bementem a beállításokba hátha egyszerűen megtalálom és kikapcsolom de nem találtam semmit. Az interneten is utána néztem, találtam billentyű kombinációkat, de egyik sem működik. Ha esetleg valaki ezek alapján tudna segíteni, akkor azt nagyon köszönöm előre is!2018. márc. 18. 17:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!