Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A táblázat után, hogy kell...

A táblázat után, hogy kell törölni a felesleges enter-t?

Figyelt kérdés
ha beszúrok egy táblázatot közvetlen alá rak egy bekezdés jelet, de se backspace-szel, se delete-tel nem tudom törölni..Mi a megoldás erre?
2018. márc. 17. 15:59
1 2
 1/11 tabaki ***** válasza:
Nincs rá megoldás. Ez a baj a névtelen szoftverekkel.
2018. márc. 17. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Notepadban nincs ilyen probléma, se a Paintban.
2018. márc. 17. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
A két vicces hozzászólás arról szólt, hogy nem tudnak segíteni, ha nem mondod meg milyen szoftverről van szó, amiben elakadtál.
2018. márc. 17. 16:33
 4/11 A kérdező kommentje:
ja bocsi az lemaradt Microsoft word (2007)-ről lenne szó
2018. márc. 17. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ott marad, miért baj ez? Nem nyomtatandó jelzés, kenyeret se kér.. Ha a megjelenítést kikapcsolod a "minden látszik" gombbal, el is tűnik.
2018. márc. 17. 17:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen csak enterekkel csúnya egy dokumentum és térkötökkel, tabulátorkkal kell megoldani, mivel itt egy záródolgozatról van szó és kötött a formátum
2018. márc. 17. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Térköz, tabulátor? Ha nincs bekezdés, akkor egyiket sem fogod használni, mert nincs hol :)
2018. márc. 17. 19:00
 8/11 tabaki ***** válasza:

Hát, nagyon-nagyon bocsi, de én végképp nem tudom követni, miről van szó. Szerintem a hatos hozzászólásod végképp értelmetlen. Miért lenne „enterekkel csúnya egy dokumentum”? Pont fordítva én magam is aláírnám. „Enterek nélkül csúnya egy dokumentum”: Ez egy okos, megszívlelendő tanács, nem mintha érteném, miként vonatkozik az adott problémára. De mindegy is, az ugyanilyen homályos, hogy a térközök, tabulátorok hogyan jönnek a képbe, mi módon helyettesíthetik a „csúnya” entereket, és ezzel miféle kötött formátum követelményeinek tudsz megfelelni. Ezeknek az elemeknek megvan a maguk jól körülírható szerepe. Ahol enterre van szükség, ott egy enter százszor szebben mutat, mint valami tabulátoros taknyolás, stb.

De nincs sok értelme, hogy általánosságokat tornyozzak egymásra; Egyszerűen, nem világos a CÉL. Mi az, amit látni szeretnél? Nem árulsz el semmit arról, hogy mi van a táblázat után, miféle gondot okoz az utána következő enter. Elnézést az otromba feltételezésért, de ami a szívemen, az a Gyakorin: Ez már-már úgy tűnik, mintha nem is a kilóra begépelt kész szöveget szerkesztenéd, hanem beírás közben azonnal formázni is akarnád. Legalábbis olyankor szoktak ilyen furcsa, egy lépéssel tovább már nem vizsgálható problémák előállni, mivel a dokumentumnak nincs további része... De akárhogy is van, szerencsésebb lenne, ha valahová feltöltenél egy mintaszöveget (természetesen nem a dolgozatodat), amelyben látszik ez a probléma, hogy letöltve kipróbálhassuk.

2018. márc. 17. 20:09
 9/11 A kérdező kommentje:

[link]

Itt lenne a példa. Igazából az a baj, hogy ha a közvetlen a táblázat alatt klévő bekezdés jelet kitörlöm backspace-szel(mivel del-lel nem tudom), akkor a címsor a táblázat alá ugrik, és ezt kellene valahogy orvosolni, ha megoldható. Az enteres dologt meg úgy értettem, hogy ugye informatikából opl érettségin ha olyan helyen van enter, ahol nem szükséges, mert meg lehet oldani térközzel, de mi mégis enter-t teszünk, arra nem kapunk pontot és szebben is néz ki pl ha bekapcsolnák a "mindent mutat" jelző ikont, hogy nem csupa bekezdés jel

2018. márc. 18. 00:18
 10/11 A kérdező kommentje:
*ui: tudom a kérdésben fen azt írtam, hogy bs-szel nem tudom törölni, de 2x megnyomva sikerült(bár nem tudom miköze lehetett annak hozzá h többször nyomtam le mivel karakter nem volt előtte h esetleg azt törölje)
2018. márc. 18. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!