Mi lehet ennek a régi játéknak a címe? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már tényleg nagyon régen játszottam vele a legelső számítógépemen, 10 éve talán, ha nem több. 3 fős csapatot kellett irányítanom, ha jól emlékszem 2 nő és 1 férfi volt benne, és ez egy RPG játék volt. Felülnézetes, a játék map hasonló volt az Ages of Empireséhez, fekete a felfedezetlen terület, amit felfedeztél az halvány, illetve ami látótávon belül volt az természetesen fénylett. A karaktereket az egérrel lehetett irányítani, és ha jól emlékszem voltak benne csontvázak is, ők voltak a legelső ellenségek amikkel találkoztam, talán baltájuk volt, és cifra ruhában (sárga és lila csíkos?) voltak. Voltak még benne ezen kívül kardfogú tigrisek vagy mik, nem tudom pontosan, de barnák voltak! xD Akkor még voltak azt hiszem kék óriáspókok vagy micsodák, már tényleg alig emlékszem belőle akármire is. Voltak benne falvak, beszélni lehetett NPC-kel, sárga volt a szöveg színe és ha elolvastad azt hiszem átváltott lilára? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ez melyik játék lehetett, nagyon szívesen játszanék vele még egyszer, mert anno angoltudás hiányában egy kicsit nehéz volt benne eljutni akármeddig is. Valami ötlet melyik játék lehetett ez? :)2018. márc. 16. 18:28
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!