Mért nem működik?
Figyelt kérdés
sziasztok hoztam egy notebook-ot amiben nincs HDD
van itthon nekem olyan külső merevlemezem mi egy tok neve logilink amibe egy 500 gb laptop vagy notebook HDD van usb keresztül csatlakozik géphez na erre akarom telepíteni a win7 et de nem működik rá csatlakoztatom szintén usb-on keresztül a merevlemezt a notebook-ra lássa a win7 a háttértárat de nem engedi telepíteni ott van hogy tovább arra kéne kattintanom hogy telepítse de nem tudok rá kattintani magyarul mint ha ott se lenne
2018. márc. 16. 17:34
1/5 fersk 

válasza:

Cserélhető adattárolóra op. rendszer? :D
Miért nem mindjárt egy pendrájvra vagy floppyra?
2/5 A kérdező kommentje:
ebbe laptop vinyo van csak nem a laptopban van hanem egy tokban vagy mi az csak nem tudom bele tenni mert a notebook nem satás
2018. márc. 16. 18:30
3/5 fersk 

válasza:

De USB-n csatlakozik, tehát cserélhetőnek számít.
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tudom :/
2018. márc. 16. 19:30
5/5 anonim 

válasza:

Valami live rendszert próbálj. pl Linux, akár pendrive-ról vagy cd-ről bootolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!