Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elromlott vagy nem, mit tegyek?

Elromlott vagy nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

kb 3 hónapja meghalt a laptopom (4 éves kb). Nem kapcsolt be sem, semmi életjel. Elvittem szervizbe bevizsgáltatni, azt mondták alaplapi hibás, ahogy gondoltam is, 45k javítás.

Erre akkor még nem volt alkalmam, de most,3 hónap után mikor már be tudtam volna vinni javíttatni, előtte még utoljára bedugtam, próbaképp (sokat próbáltam korábban bekapcsolni mindenhogy, hosszan nyomva, röviden, 1 hónapja abbahagytam a próbálkozást) és hihetetlen módon most bekapcsolt, és megy mintha semmi sem történt volna.

Bevigyem-e azért megnézetni, vagy egyáltalán mit tudnának most vele kezdeni kitisztításon kívül max?

(nem szeretném, ha akkor halna be megint amikor megint nincs rá alkalmam szervizbe vinni)

2018. márc. 15. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Biztos önmaguktól megjavultak az elhasználódott, kiszáradt kondenzátorok...

Attól függően milyen notebook lehet inkább gyűjtenék még hozzá, mert ha akku is kell és az is valószínűleg csere érett akkor már 70 ezer környékén jársz, és ha még 1-2 apróság akad, akkor már ott vagy mint egy új alsó kategóriás eszköznél, ami teljesítményben jobb lehet mint a mostani, és 2-3 év gyártói garancia is van rá.

2018. márc. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!