Egy 250gb-s Xbox 360 Slim mennyi játéot tud tárolni?
Figyelt kérdés
Tervezek beújítani egy 250gb-os gépet,és olyan 25-30 játékom lenne hozzá kb.Nem igazán értek a témához,ezért vagyok kíváncsi,hogy ez a 250 mégis mire elég.2018. márc. 15. 15:05
1/2 anonim válasza:
Ha lemezen vannak a jatekaid es nem akarod feltelepiteni oket akkor batran mondhatom,hogy a konzol elettartamat boven tuleli.
Ha viszont feltelepited oket/liveon vasarolsz tartalmat akkor olyan 30 jateknak eleg lesz.
Nekem 250Gbs volt (azthiszem 220Gb korul volt felhasznalhato) volt rajta 32Jatek+ rengeteg kiegeszito hozzajuk es volt 8Gb szabad helyem.
Viszont nalam tenyleg rengeteg kiegeszitovel kell szamolni ,pl a Cod Black ops 2 ami alapbol olyan 7Gb korul van nekem 16Gb folott volt.
Szoval szamit ,hogy milye jatekot akarsz.
Arcade jatekok altalaban 1Gb alatt vannak,abbol 200 is elfer rajta...Minecraft is 150mb korul van.
Szoval toled fugg..
2/2 A kérdező kommentje:
Nálam nem árkád játékokról van szó,inkább nagyobbakról (bár konkrét méreteket nem tudok),de akkor ezek szerint nem kell aggódnom;kösz a választ!
2018. márc. 15. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!