Hogyan írjak zenék cd - re nem mp3 formátumban?
Figyelt kérdés
A férjemnek szeretnék egy (mint tini korunkban), retro zenei cd válogatást készíteni. Az autójában olyan lejátszó van, ami nem mp3 - at játszik le. Nem értek ehhez... ő igen, de nem kérdezhetem meg tőle, mert akkor rájön mit akarok adni neki névnapjára... szóval... hogyan töltsek le zenét a youtube - ról, úgy, hogy cd - re írhassam. Elmondanátok úgy nekem, hogy egy abszolúte hozzá nem értő ember lánya is megértse? Anno az én időmben, még kazettás hallgatás volt... minden ilyet a férjem szokott csinálni, ezért nem értek hozzá... Köszönöm, előre is.2018. márc. 13. 15:48
1/5 anonim válasza:
Ezzel:
Burn audio CD kifejezést keress. MP3-as zenéket belehúzol és kis sebességgel kiírod sima CD-re.
Ez alapján:
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, a linkeket, és a gyors választ. :) Este elkészítem. Szuper vagy, még egyszer köszi. :)
2018. márc. 13. 16:23
3/5 anonim válasza:
Ha van valami telepített író program a gépeteken, akkor "audio cd" írását kell választani, ahogy írták előttem. Ez max 80 perc zen. Legkisebb sebességgel kell írni!
Letöltésre pl [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok... a link segítségével letöltöttem mp3 - ban, és a megadott programmal megírtam 5 cd - t és kész is. :) szuperek vagyok, köszönöm, köszönöm !
2018. márc. 14. 10:45
5/5 anonim válasza:
Nero 9et töltsd le,serialt neten találsz hozzá,ott az audio cd opciót válaszd,szerintem a Neroval a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!