Linux Mint operácios rendszert téleg többet lefagy mint a Windows?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 19:32
1/4 anonim válasza:
Ha a 486-osodra telepíted valószínű, de egy frissebb gépen egyikkel sincs baj.
2/4 anonim válasza:
Most már legalább tudod, hogy aki ezt mondta neked, az egy idióta, és semmit sem ért hozzá.
Windows fagyás? Olyan utoljára a Vistánál tapasztaltam, vagy tíz éve. Igaz, mindig eredeti oprendszerem volt, normálisan karbantartva.
3/4 anonim válasza:
Az illegállal sincs semmi gond. Vannak problémás frissítések, azon túl semmi.
4/4 tabaki válasza:
Szerintem ezt így sem kijelenteni, sem egyértelműen tagadni nem lehet. A Mintnek is van sok kiadása, egyik stabilabb, másik kevésbé, de amíg azt használtam, lefagyással történetesen egyszer sem találkoztam (ahogy Windowson se az XP óta). Mindazonáltal a Mint pont egy bevállalósabb disztró, előszeretettel válogatnak bele olyan kényelmes és/vagy hasznos újdonságokat, amelyek még nem bizonyítottak tökéletesen. Az ismertebb ága eleve a finoman szólva is engedékeny Ubuntun alapul, de a konzervatívabb Debian-ág is megelégszik a gyakorlatban hibamentesnek mutatkozó, ugyanakkor még nem egészen megállapodott testing-minősítésű szoftverekkel. Ennek megfelelően nem a stabilitás a legfőbb erénye -- azonban, mint említettem, egyáltalán nem jellemző, hogy maga a rendszer mondja fel a szolgálatot, inkább egy-egy alkalmazással eshet meg, hogy hibára fut, és a Rendszerfigyelőből kell kilőni. De ez sem olyan gyakori baleset, hogy a simulékonyabb disztrók kedvelői gondolkodóba essenek a Mint használhatóságát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!