Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pendrive és HDD formázás...

Pendrive és HDD formázás védelmi jelszó?

Figyelt kérdés
van egy kingstone 16 GB USB 3.0 pendrive-om meg egy Seagate exoansion 8TB kulsű USB 3.0 HDD hogyan tudom megoldani azt hogy jelszóval le legyen védve sőt még ha valaki formázni akarja akkor iskérje a jelszót a HDD esetén akkor is ha nem USB-én hanem a házból kivétele és sata-án dugja bele akkori kérjen a jelszót a formázás mekkezdéséhez vagyis ha nem tudja a jelkszót nem tudja formázni a HDD vagy a pendrive-ot , ez lehetséges valahogyan ????????????????
2018. márc. 10. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

vazeg, nem vagyok hajlandó végigolvasni ezt így, mert megterhelő.

Leírtad jelek nékül a mondatokat, a végén meg odahánytad pótlólagosan a kérdőjelekt?

2018. márc. 10. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
elnézést ete volt fáratvoltam , a lényeg hogyan tudom ugy jelszoval levédeni a HDD-met és a pendeájvomat hogy még formázásnál is kérje a jelszót.
2018. márc. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!