A laptopom bekapcsol, de nem jön be a kép?
Figyelt kérdés
Beinduláskor hangot is ad, ha megnyomok bármilyen gombot, akkor a képernyő valamivel világosodik, de nem lesz tiszta.
Észrevettem, hogy a hátulja eltörött, a szellőzőnél kicsit a műanyag feljött, lehet ez a baja? Megmenthetőek még az adatok, ha komolyabb baja van?
El fogom vinni majd szakemberhez, de majd csak hétfőn tudom. Addig is, történt már valakivel ilyen?
2018. márc. 9. 16:49
1/7 anonim válasza:
A HDD kivehető, külső házba téve lementhető minden.
2/7 A kérdező kommentje:
És ehhez kekl komolyabb szaktudás?
2018. márc. 9. 19:18
3/7 anonim válasza:
Nem. A laptopod típusára keresve a youtubeon találhatsz videót. (replace)
Itt van egy pl https://www.youtube.com/watch?v=paTpO2mnDEU
Veszel egy külső házat, és beleteszed. USB-n csatlakozol. Ahol veszed a házat, lehet bele is teszik.
5/7 anonim válasza:
Az akkut ki kell venni, de a videón látszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És ezek kivételével a gépen lévő összes adat el lesz távolítva? Ha ezeket kiveszem, attól még vihetem szervizbe, ahol nem férnek hozzá már az adatokhoz? Bocsi, ha ennyire szájbarágós vagyok, de tényleg most történik velem ilyen először és nem vagyok egy nagy zseni :D
2018. márc. 9. 20:48
7/7 anonim válasza:
Minden adatod a HDD-n van. Ha kiveszed, akkor senki sem láthatja. Viheted szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!