Plex szerverprogram, miért nem engedi a szerverbeállításokat, és miért nem tudok új mappát létrehozni?
Évek óta használjuk LG tévéinkhez a Plex szerverprogramot, kisebb-nagyobb megelégedéssel. Sajnos a fenti hibával nem tudok, mit kezdeni. :-(
Új film-sorozat mappát szerettem volna létrehozni, de nem engedi. Addig jutok el vele, hogy megnevezem, kijelölöm a megosztásra szánt filmeket tartalmazó mappát, majd közli "nem sikerült a mentés". :-(
A meglévő filmes mappákba helyezett különálló új filmeket felismeri, lejátssza. De semmilyen új mappát nem enged létrehozni! :-( (sem film, kép, zene mappát, semmilyent)
Írási jogosultság?
Gondolom van. Hol tudom ezt megnézni? Hol láthatom a plex írási jogosultságát, ha a plex beállítási lehetőségeit nem tudom megnézni?
Ha a plexet megnyitom az alapértelmezett Chrome böngészőablakban és ráklikkelek a beállításokra ezt írja ki: "A szerver beállítások nem állnak rendelkezésre."
Még annyi, ha a szerver szinkronizációra klikkelek ezt írja ki:
"A szerver szinkronizációhoz Plex Pass szükséges."
Nincs Plex Pass-om, talán az segítene, ha előfizetnék? Nem szeretnék pénzt kidobni feleslegesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!