1. Mit gondoltok erről a configról? Főként játékokra használnám ( pl. PUBG ). A "Mit gondoltok" címszó alatt azt is értem, hogy kompatibilis-e minden mindennel stb.
Ház: Cooler Master Masterbox Lite 3.1 (MCW-L3B3-KANN-01)
Alaplap: MSI B250M MORTAR Alaplap
Processzor: Intel Core i5-7600K Quad-Core 3.8GHz LGA1151 Processzor
Tápegység: Chieftec Smart 600W (GPS-600A8)
Memória: Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 2400MHz HX424C15FBK2/8
Videókártya: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit PCIe (GV-N105TOC-4GD) Videokártya
Merevlemez: Toshiba 2TB 64MB 7200rpm SATA3 DT01ACA200
Teljes ár: 240.000 FT
Remélem érthetően fogalmaztam és a helyesírási hibákért elnézést ( biztos vannak 😩 ) próbáltam mindent helyesen leírni.
Előre is KÖSZÖNÖM SZÉPEN a válaszokat.
Igen kompatibilis, de totál értelmetlen.
K-s proci lényege hogy lehet húzni, de azt csak a drágább z lapokkal lehet, így pénzkidobás a sima pont ugyanannyit tud b-s lapban mint a k-s proci.
Másrészt ha a játéka cél, és másra nem kell a proci erő, akkor felesleges ilyen erős proci, jó i3-as olcsóbb, és erősebb vga inkább.
Egyetértek az előzővel, ez annyira tipikus esete a gépvásárlásnak, egy bivalyerős processzor mellé valami alsó közép kártya...
Bár nincs most egyszerű dolgod a bitcoin láz közepén, ha nem sürgős, én lehet várnék vele, kb 1 éve 88ért vettem Asus 1060-at 6Gb-osat, most ugyanaz 150-160 közt mozog...
A többi egyébként stimm, esetleg egy 64-120-as SSD-t OS-nek én beledobnék, én is nemrég vettem, nem bántam meg.
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok és tippet is adtatok, hogy milyen processzort és videokártyát érdemes
venni. Nem most fogok venni gépet, majd csak nyár végén, reménykedek, hogy olcsóbbak lesznek a videokártyák és egy erősebbet rakhatok bele, de most a bányászok miatt szerintem ez egész jól megéri.
Első vagyok, én is ebben a gondban vagyok, van egy még használható gépem, de kéne lassan egy újabb.
A mostani vga árak viszont... ennyit biztos nem dobok ki.
Pont ezért az új ryzen apu-k vonalán gondolkodom, nézegetem mit tudnak a tesztelőknél és egész használhatónak tűnnek némi kompromisszummal.
Megvárom az áprilisban érkező 400-as alaplapokat, azzal építek egy 2200g vagy 2400g-vel gépet, késöbb ha kijönnek a 7nm-es zen2 procik elég csak azt lecserélem, feltéve hogy a vga árak is lemennek addig.
Tudom ez erős kompromisszum, de tripla áron vga-t venni...
Előzőnek: Hosszú távon szerintem jobban fogsz járni, a VGA-k évülnek el a leghamarabb ugyis egy configban, minél később veszel, annál jobban jársz :D Én használtan vettem egy GTX970-et másfél éve már, akkor volt 75 ezer, és elenyészően, de erősebb egy 1060 6Gb-tól, ami most 150-160 újan... Én sem vennék most VGA-t semmi pénzért, átverve érezném magam. Nekem a többi hardver miatt kéne lassan újítani, de akkor már építenék egy teljesen új configot, mert ez a VGA vásárlás is szükségmegoldás volt, de szerintem majd az akkor jön el, ha megdöglik a 970, mert egyébként totál jól szolgál.
De most mindenkinek azt javaoslnám hogy várjon, még legalább nyárig.
Igen, minden mai játékot élvezhetően lehet a vega igp-vel játszani full hd felbontáson.
Megfelelő ram nagyon fontos neki lehetőleg 3200-as addig még alig drágulnak, jelenleg max 2gb-ot tud használni, de az ígéretek szerint hamarosan jön bios frissités, és lesz 4-8gb-os opció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!