Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SSD-vel mennyivel lenne jobb...

SSD-vel mennyivel lenne jobb a GTA 5?

Figyelt kérdés

A konfig: (még mielőtt mondanátok, igen kevés RAM tudom nagyon jól, csak nincs pénzem másik konfigra mert kell a jogsi)

4Gb DDR2 800Mhz RAM

Intel Core 2 Q9550 4x2.83Ghz

MSI Geforce GTX 760 2Gb OC Twin frozr

A lényeg hogy lehetne olyan beállítást rakni a GTA-ra amivel, nem laggolna be a játék? Mert láttam videókat ugyan ilyen konfiggal és érdekes nekik nem laggolt. De nekem valamiért még is. Tippek, ötletek?

2018. márc. 5. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ja a gta 5 tök jól megy egy core 2 quaddal amíg ki nem jössz a prológusból. Ha minden karaktert kioldottál és mindent bejárhatsz akkor már kevés lesz. Ehhez alaplap,ram,proci váltás kellene, egy 10 éves processzor nem lesz elég egy újabb játékra ezt meg kell érteni hiába nincs pénzed rá.
2018. márc. 5. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Játékok futásán szinte semennyit sem segít az SSD, nem arra való. A nagy betöltési időkön se sokat csökkent, ennél a játéknál kivételesen érezhetetlen az SSD megléte.
2018. márc. 5. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!