Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti meg mernétek venni a...

Ti meg mernétek venni a digitális kulcsokat?

Figyelt kérdés

Szeretnék legalizálni mindent a számítógépemen. Ahogy szétnéztem vannak olcsóbb források is mint az elsődlegesen fellelhető "boltok". Ti meg mernétek venni ezeket a kulcsokat? Ha nem akkor miért? Vaterán találtam Win10-et, Office-t és 3 játékot is ami tetszik. Linkek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 5. 14:17
 1/7 Shaddark ***** válasza:

A Microsoft szerint az OEM kulcsok nem tovább-adhatóak.

De itt újra eladják, mert a magyar törvények szerint viszont igen, - veszített is itt néhány pert e miatt.

Én vásároltam már ilyet (Windows 10), igaz nem saját részre és nem volt vele gond.

Mondjuk nem a vaterán (ott biztosan nem vásárolnék ilyesmit) hanem a hardveraprón.

2018. márc. 5. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Ismeretlen eredetű kulcsok, és digitális kulcsnál jellemzően nem lehet reklamálni (te azt mondod hogy átvert a kulccsal mert már aktivált, te azt mondod hogy nem fizeted vissza a pénzt, mert ő biztos aktiválta és most vissza próbálja nyerni a pénzét is).

Ezen felül: irreális árak.

Az mondja hogy a PUBG 12 ezerbe kerül, ő 8700-ért adja. 310-es euróval számolva legálisan 8990 forintért veheted meg Steamen. Azt mondja, hogy 3900-ért adja a CSGO-t. Ez 12 euró, míg a játék rendszeresen, szinte havonta le van árazva 10 euróra.

Aki ilyen forrásokból vásárol az egyrészt bátor ember, másrészt pedig tájékozatlan is ha nincs tisztában azzal hogy a legális áruházban olcsóbban megveheti a garantáltan működő példányt.

2018. márc. 5. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért vennél Vateráról drágábban kulcsokat, amikor olcsóbban kapnál pl. G2A-n, ahol még védelmet is kapnál, ha átverne az eladó? Amúgy meg nem nevezném nagy legalizálásnak azt, hogy lopott kulcsokat veszel.
2018. márc. 5. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó drágán adják, ráadásul semmi garancia nincs, hogy nem ver át az illető.

Legálisan boltból sokkal olcsóbban tudod megvenni ezeket.

Van egy allkeyshop.com nevű oldal, ami hasonló módon kilistázza az oldalakat (ahol kapható a CD kulcs), mint az árukereső.

Windows 10 Professional:

[link]

~2400 Ft

Microsoft Office Home és Student

[link]

~5480 Ft

Battlefield 1

[link]

~3925 Ft

Cs Go:

[link]

~2385 Ft

PUBG:

[link]

6370 Ft

Én ezért nem venném meg Vateráról egy idegen embertől drágábban, ha megkaphatom boltban sokkal olcsóbban, ahol sok pozitív értékelés van.

2018. márc. 5. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:

#Utolsó

Ez az allkey mennyire megbízható?

Mert, ha én 2400-ért tudok rajta Win10-et venni, akkor veszek... :D

2018. márc. 5. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár Win 10-et még nem vettem onnan, (meg máshonnan se, mert kaptam), de a Resident Evil 7-et és a PUBG-t az ott kilistázott boltok valamelyikéből vettem meg. Általában azonnal, vagy pár perc elteltével jön is e-mailben a CD kulcs (gondolom bolt függő).

A TheVR fórumon többen is írták, hogy 2-3 ezerért már van Win 10 Pro OEM Cd kulcs ami működött is nekik.

ELVILEG csak egy gépen lehet aktiválni.

(Gépház->frissítés és biztonság->aktiválás)

Egyébként olvasva a hozzászólásokat, néhány embernek problémája akadt a Win 10-es kulcsokkal, ott visszakapták a vételárat. :S

2018. márc. 5. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Refurbished licenceket nyugodtan lehet vasarolni, de ha lehet, ne a Vaterarol, hanem pl. [link] -rol. Ezek legalisak.
2018. márc. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!