Üdv! A gépemen Windows 8 van . Sajnos nem tudok megnézni minden videót, hang van, a kép helye fekete. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 23:16
1/11 anonim válasza:
Próbáltad más lejétszóval lejátszani?
2/11 anonim válasza:
Hianyzo kodec. En a vlc playert ajanlom.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez már telepítve van, de nincs változás !
2018. márc. 5. 01:10
4/11 AntZ válasza:
Rendszergazdai parancssorba (windows gomb + X),
másold be az alábbi parancsokat egyenként, futtasd, várd meg ameddig a vizsgálat eléri a 100%-ot:
sfc /scannow
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Ezek sokáig fognak futni. Az utolsó folyamat végén indítsd újra a gépet. Minden egyes hibajavító parancsnak hiba nélkül le kell futnia, vagy ha talál valami hibát, akkor azt megjavítja. Ha hibaüzenettel leáll valamelyik, akkor ott csak az újratelepítés fog segíteni.
5/11 A kérdező kommentje:
Windows 10-nél is ezt kell végig csinálni ?
2018. márc. 6. 21:25
6/11 AntZ válasza:
Igen. De ott csökkentett módban kell, mert nem biztos hogy normál módban engedi.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem,bocs de nem vagyok otthon ezekben.
Le tudnád írni részletesebben , mi után mit kell csinálni? Vagy ezt így nehéz megoldani?
2018. márc. 7. 18:11
8/11 AntZ válasza:
9/11 AntZ válasza:
Így tudod előhívni a csökkenetett módot:
10/11 he84 válasza:
Ne haragudj, de a Windows 8 nem annyira jó, sok mindent nem lehet rajta jól csinálni. Olyan mint egy hibás Vista némi frissítéssel. Én vagy a Windows 7-et, vagy a Windows 10-et javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!