Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A táp lehet a rossz?

A táp lehet a rossz?

Figyelt kérdés
A gépem azt csinálja,ha elindítok egy nagyobb gépigényű játékot,akkor egy idő után azt kezdi csinálni,hogy hol érzékeli a billentyűzetem/egerem hol nem. Próbáltam már minden USB portot de ugyan azt csinálja... A táp lehet a rossz,vagy esetleg más is szóba jöhet? Nem akarok potyára venni valamit aztán kiderül,hogy nem is az a baj. Már lassan 4 éve megvan. (chieftec smart 500W,gtx 1060,i5 4570)

2018. márc. 1. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze nincs a tápegységhez.
2018. márc. 1. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor megis mi lehet a baja? Csak akkor csinálja ha nagy terhelést kap. (Pubg,far cry4 peldaul)
2018. márc. 1. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a tápegység többet vesz fel, mint amennyit bír, akkor bekapcsol az OCP és lecsapja a gépet. Ugyanez vonatkozik akkor, amikor az alaplap érzékeli, hogy nem tudja a tápegység biztosítani azt, amit kér.

Hardveres hiba legfeljebb az alaplappal lehet.

2018. márc. 1. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor hardveres mert mar vagy 3x ujrs tettem a gépet. De miert pont terheles alatt csinalja?
2018. márc. 2. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!