Lenovo Yoga 520, Acer Swift 3 Ultrabook vagy MacBook Air 13?
A Macbook Air egy nagyon jó kis konstrukció. Strapabíró, nagyon egyben van. Az enyém 5 éves, de még mindig használható. A hátránya, hogy játszani nem nagyon lehet vele (egyrészt az oprendszer miatt, másrészt a grafikus hardverét egyáltalán nem erre tervezték - 2013-14-es játékok azért még elmennek rajta).
Az oprendszere szokható akár Windows-ról, akár Linuxról jön valaki, de ez ízlés dolga, én próbáltam mást használni, nem sikerült, maradtam a macOS-nél. Ha nagyon kell, lehet rá Windows-t telepíteni, de közel nem adja azt az élményt, különösen pl. a touchpad - ami az összes Windows-os gépen egy rakás sz..r, még a MacBook-é is, egyszerűen senki nem tud rendes driver-t írni hozzá.
A másik kettőhöz nem nagyon tudok hozzászólni, nekem az Acer, mint márka egyáltalán nem vonzó (söt), a Lenovo laptop+tablet hibrid meg nem kellene. És hát mind a kettőn Windows fut...
Macbook
De azért várd meg az idei új macbookokat, hátha kap egy rendes kijelzőt az air.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!