Miért nem megy tovább a gépem a "Windows indítása" logónál tovább?
1 órával ezelött még játszottam rajt,aztán most be akarom kapcsolni és hiába nyomok bármelyikre (normál modu,csökkentett..)
Egyikkel sem tölt tovább.
Win7 64bit
Valakinek ötlete?
Közbe hosszas töltés után kiadott egy kék halál szerűséget,ezt írta a hiba okaként: Bad system config info
Valakinek valami ötlete a megoldásra?
Rengeteg minden van rajt,konkrétan a fél életem,van lehetőség a megmentésre?
Telepítővel egy javítást megkísérelni talán.
Kapd ki az egyik memóriát, ha "kékes" a bibi..., ha minimum 2db modul van benne...
Laptop-asztali?
Az "életed" megmentése érdekében-jövőben, osszad ketté a hdd-t ( c, d ) és a "c" legyen rendszer, másik része a tár bár a legjobb, ha egy rendszer hdd-t és tároló hdd-t használsz, így az adatokat bármely más gépen olvashatod-írhatod a hdd áthelyezésével, ahol van már egy rendszer hdd.
Próbáld újrahúzni elsőre. Remélhetőleg két partíciód van.
Vagy valamilyen live cd-vel adatmentés, ha újrahúzás nem megoldás külső hdd-re pl. Live Linux, BartPe pl.
Asztali számítógép,biosba betudok lépni.
2 partíció van c és d
C a rendszer
D pedig a fájlok,játékok,képek,zenék stb..
Ramot nemtudom hogy láthatja e,hdd-t látja!
Megmondom őszintén nem egészen értek ezekhez.
"Még csak ki sem ír semmit!"
Ebben az esetben ellenőrizzük a kábeleket, csatlakozásokat! Ha ez nem elég, akkor alkatrészek cserélgetésével rábukkanhatunk a problémás alkatrészre, ami nagy eséllyel a tápegység vagy az alaplap lesz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!