Ez legalább olyan értelmes kérdés, minthogy nem megy a kocsim mi baja? Hát honnon a francból tudjuk?! Teszteld a rendszert, mérd be a hibát, vagy mondj valamit aminek több információ értéke van a nullánál!
2018. febr. 16. 20:18
2/8 A kérdező kommentje:
Neked meg a válaszod volt teljesen értelmetlen a kérdést illetően, mert nem kapcsolódott a kérdéshez. Ha találkoztál volna már ugyanilyen problémával mint az enyém, akkor gondolom elsőre tudnád hogy mi lehet a gond és hogy kell megoldani. De ezek szerint pontosan ilyennel még nem találkoztál. Milyen több információra lenne szükséged??? Letöltöm a kamera alkalmazást, beírom a kamera adatait stb, az alkalmazás meg is találja a kamerát, el kezd csatlakozni de a végén mindig azt írja ki hogy a csatlakozás sikertelen. Ha mindezt wifi jelerősítő nélkül csinálom akkor csatlakozik.
2018. febr. 16. 22:15
3/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatomból aki ért hozzá az tudhatja hogy mi a baj és mi a megoldás, csak én ehhez már nem értek...
2018. febr. 16. 22:19
4/8 P.O.C. válasza:
De ember, gondolkozz már egy kicsit, még ha fáj is!
Van ezer fajta modem, 5 ezer féle jelerősítő, és ki tudja hány ezer féle IP kamera kereskedelmi forgalomban ezen a föld nevű bolygón! Ezeknek ezeknek millió lehetséges konfigurációja! Komolyan, látnokoknak képzelsz itt minket?!
Teljesen igaza van az első hozzászólónak!
Vagy fejtsd ki a problémát részletesen, vagy hívj szakembert, aki a helyszínen többet fog látni, és talán sikerül neki megoldania vagy megkerülnie a problémát.
2018. febr. 17. 09:48
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen mindegy hogy minek mi a típusa vagy a márkája. Ha egy ip kamerát wifi jelerősítőn keresztül akarsz csatlakoztatni, akkor mindig elő fog jönni ez a probléma típusoktól függetlenül.
2018. febr. 17. 10:53
6/8 P.O.C. válasza:
Ha ennyire vágod, hogy azzal nem működik, akkor ne használd vele. Használd sima UTP -vel.
2018. febr. 17. 18:28
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom utp-vel használni mert nem a saját netemre
vagyok kapcsolódva hanem valaki maséra, a modem se nálam van, nem tudok hozzá férni. Ez egy garázs a bérház alatt, bonyolult lenne bekötni a netet és csak wifi jelerősítőn keresztül tudom fogni a internetet. Viszont a kamerára is szükségem lenne hogy működjön..
2018. febr. 17. 19:49
8/8 kisnagykeres válasza:
Próbáld meg a reset gombot benyomva tartani 10 másodpercig, és kezd el utána ujra a csatlakozást.
Sorrend valahogy ugy van, hogy először a Qr kodot olvastasd be a programmal utána a netet csatlakoztasd majd a telfonodat a kamerához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!