Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ma reegel otta van ez a probléma , a bépemen windows 8.1 van van de nem tölti be a rendszert , bekapcsolákor csak addig megy a gép amig kí írja a gépem adatait vagy a biosba tudok bllépni a windowst nem tölti be , csak kb 3-5 perc után csak a kék színű windows logo jelenig meg majd további szintén 3 perc után a javitási lehetőség szőveget adja ki de nem adja be a menújét , utána a windows javitás szöveg után már csak sötét a képernyő , probáltam ujratelepitésel is bootolva de a windows 8.1 telepitési menűjétse bootolja be a gép , nem tudom eccerűen mi lehet a gond ilyenek még sose találkoztam.

Én a winchesztere gyanakszom de valakinek van valami őtlette ? Processzor , memoria , alaplap , táp gondolom kizárva mertakor a gépse kapcsolna be jól mondom ?

2018. febr. 15. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Veszett kutyák üldöztek a sötét erdőben miközben ezt írtad, vagy miért nem lehet leülni és értelmesen megfogalmazni mit akarsz? Magyarul lehetőleg.

Az a javítási idő amit megspóroltál magadnak, pont attól vette el az időt hogy értelmesen felfogják hogy mit akarsz közölni.

És itt most senkit nem érdekel hogy telefonról írsz, és az egyesek szerinti "új" magyar nyelvtani szabályok szerint telefonról úgy írsz ahogy akarsz

2018. febr. 15. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké le egyszerűsitem , windows 8.1 volt a gépemen , minden jó volt 10 órval ezelőttig de reggel bekapcsoltam a gépem és nem tud bejelentkezni a widowsba , ahigy írtam a gép bekapcsol a bios előtt megjelenek az adatok mien proci van a gépemben hány giga ram stb de utána kéne jöjjön a windows ikon és a töltö sok pöny ikon de csak sőtét kép van és semmi nem történik , van dvdre irva win7 em meg 8am betud bootolni egy ideig de utána nem megy tovább addig a pontig ahol betudom állitani a nyelvet , particit vagy melyik windows verziot álicsam értem itt 32 vagy 64 bit , ezzek nem jönnek be. Ez mia bánat lehet ?
2018. febr. 15. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!