Intel Core i7-8700-hoz alaplap?
Sziasztok,
Intel Core i7-8700 processzorhoz szeretnék alaplapot, csak nem tudom, hogy milyet. Tisztában vagyok vele, hogy a 8. generációhoz csak a Z370 alaplapok jók, én személy szerint Asus márkájút szeretnék.
A PC boltban az Asus Prime Z370-P alaplapot ajánlották, mondván az le van nekik tesztelve ezzel a processzorral és szerintük nem jó látatlanban összepárosítani egy processzort egy alaplappal.
Ez tényleg így van?
Illetve tisztában vagyok vele, hogy az alaplap, amit ajánlottak, a legolcsóbb a Z370 alaplapok között.
Lehet velem van a gond, de úgy gondolom, hogy nem jó a "legolcsóbb" dolgokat venni - természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez sem éppen olcsó.
Ami a pénzt illeti, bármelyik Z370-et megvenném, kivétel a nagyon felső kategória, tehát a Maximus.
A gépet inkább játékra használnám és egy GTX1060-6G kártya fog még rákerülni a lapra.
Esetleg valakinek van már ezzel a processzorral/valamilyen hozzá való alaplappal tapasztalata?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én sem szeretem sok esetben az olcsóbbat, állandóan lespórolnak róla valamit, de a Z370-P jó lapnak tűnik, hacsak nem kell semmi extra funkció, amit esetleg a drágább nyújt, akkor ez nagyon jó vétel lesz.
Nekem régebbi gépem van (1156-os), tehát nem tapasztalatból mondom, viszont specifikációk és tesztek alapján meg lehet győződni arról, hogy érdemes-e megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!