Feltettem a telefonomra egy programot és folyamat hirdetéseket dob be magától a telefon. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Play áruházon kívűl tettem fel egy programot, amit nem jelez, hogy feltette, és emiatt a telefon magától belép a böngészőbe és hirdetéseket dob ki.2018. febr. 8. 00:00
1/1 anonim válasza:
"amit nem jelez, hogy feltette"
Olyan nincs, hisz csak úgy nem lehet olyan engedélye egy mezei alkalmazásnak, hogy ne mutassa sehol a rendszer.
Nézz át minden alkalmazást egyesével, találkoztam már olyan adware-val aminek nem volt neve, azaz egy üres mezőt foglalt el, és ez miatt siklott át mindig a szemem fölötte.
Ha sehogy sincs meg, akkor az utoljára telepített alkalmazásokat töröld le.
Ezután futtass egy malware irtást:
Majd egy cache/szemét ürítést:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!