A DVI-D VGA átalakító az tényleg viszi a képet?
Figyelt kérdés
sok helyen olvasom hogy nem viszi
csak erre mondták hogy működik:
csak nem vagyok benne biztos hogy működik , mert ahhoz drága hogy csakúgy vegyek
2018. febr. 6. 20:36
1/13 anonim válasza:
Egy olcsó 5-700 forintos is megteszi, nekem is olyan van, tökéletesen működik. Konkrétan ilyenem van:
2/13 A kérdező kommentje:
igen láttam ilyet csak az a gond hogy van egy hosszabb érintkező és az kőré nem kell az a 4DB érinkező
2018. febr. 6. 20:59
4/13 A kérdező kommentje:
GIGABYTE GT 1030 2GB DDR5 low profile
2018. febr. 6. 21:09
6/13 anonim válasza:
Így van. Neked aktív átalakító kell, mivel mindkét kimenet a kártyádon digitális, a 2-700Ft-os "átalakítók" nem fognak neked semmilyen jelet átalakítani.
7/13 A kérdező kommentje:
akkor milyen jó
2018. febr. 6. 22:23
8/13 anonim válasza:
Amit linkeltél az egy aktív átalakító, olyan kell neked, nem amit az első linkelt.
9/13 P.O.C. válasza:
Nem csak DVI-D -hez tudsz venni aktív VGA átalakítót, hanem HDMI -hez is. Ezek velemiért olcsóbbak szoktak lenni.
Ami az első linkelt az azért nem jó, mert DVI-I csatlakozóhoz való. A DVI-I ugyanis analóg RGB jeleket is kiad, így nem kell külön elektronika az átalakításukhoz.
Sajnos az AMD és az Nvidia az újabb kártyáikon már semmiféle analóg video jelet nem ad ki.
Amúgy külföldről olcsóbban meg tudod rendelni ezeket az átalakítókat, csak hát várni kell heteket, mire megjön.
10/13 anonim válasza:
Első vagyok, valóban benéztem, de csúnyán. Később akartam írni, hogy jobban járnál egy aktív HDMI átalakítóval, mint azzal amit linkeltél, mivel az olcsóbb, de addigra már megelőztek a válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!