Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kirakhatom facebookra ezt a...

Kirakhatom facebookra ezt a születésnapi videót?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Készítettem az egyik barátnőmnek születésnapjára egy videót, ami alá bevágtam LMFAO-Sexy and I know it ( https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE)-című számát. Gondoltam, hogy jogi akadályokba fogok ütlözni, de tavaly ki tudtam rakni jogvédett zenével egy videót, mert ott még ott volt,hogy akkor kirakhatom ha.....paródia videó és nem a zene a lényeg. Idén már nem ajánlotta fel ezt az opciót, idézem:

,,Közzéteheted a videót, ha úgy gondolod, hogy tévedés történt, és rendelkezel a jogokkal a benne szereplő összes tartalom használatára.

Töröld ezt a videót, ha nem rendelkezel a jogokkal a benne szereplő összes tartalom használatára."

Nemtudom, hogy ki merjem e rakni, egy születésnapi videórol van szó, egyáltalán nem teszek vagyoni haszonra a videó által. Szerintetek ki merjem rakni, vagy inkább nem? A válaszokat előre is köszönöm!

2018. febr. 6. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért nem használod ezt a YT segitséget?

Jobb felül keresésbe beirod a zeneszám cimét, előjön, balodalt nyelvecskére katt és olvahatod a lényeget:

https://www.youtube.com/music_policies

És ez a lényeg:

Sexy And I Know It (DallasK Remix) LMFAO

Ha felhasználod ezt a dalt

Lejátszás

Világszerte megnézhető

Hirdetés

Hirdetések jelenhetnek meg

Ha feldolgozást készítesz

Lejátszás

Világszerte megnézhető

Hirdetés

Hirdetések jelenhetnek meg

A szerzőijog-tulajdonosok módosíthatják irányelveiket, vagy lépéseket tehetnek az itt leírtaktól eltérő videóddal kapcsolatban. További információ

Tehát kirakhatod.

2018. febr. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!