Ez a pc szerintetek erre jó lesz?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném rákötni fullhd Smart tv-re (108cm), és mondjuk milyen játékokat tudna vinni, ha majdnem maximumra feltekerjük a játék grafikáját?
Vagy ha esetleg jobbat is tudtok, akkor írjátok meg azt is, árban maradjunk a közelében ennek. :)))
Köszi előre is a válaszokat!
2018. febr. 4. 19:01
1/12 anonim válasza:
Ezzel semmilyen játékot nem fogsz futtatni, ahhoz a benne levő videokártya túl harmatos. 150 ezerből lehet olyat összerakatni, ami ezerszer jobb ennél.
2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál segíteni?
2018. febr. 4. 19:42
3/12 anonim válasza:
Csak a kártya hulladék benne. GTX1060-at ajánlom. Igaz most retek drága.
4/12 szántóvető válasza:
egy ehhez hasonló gép jó táppal megfelelő lenne.
5/12 anonim válasza:
Bár ha érdekel leírom a konfigom.
6/12 anonim válasza:
Táp legyen akkor Chieftec Smart 600W.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hogy táppal? Én ebben kezdő vagyok, nem értem a dolgokat, valaki elmagyarâzza ezt pontosabban, részletesebben?
2018. febr. 4. 21:32
8/12 anonim válasza:
Figyu, ez egy nagyon király gép. Ilyen alaplapot és ramot használok és minden játék megy nekem ULTRÁN!!!
9/12 anonim válasza:
#8: Mert ugye az alaplaptól és a RAM-tól függ a játék grafikája, nem a videokártyától és a processzortól...
Meg aztán nem mindegy, hogy 640x480-as felbontás mellett, 5 FPS-el megy-e ultrán az a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!