Mi lehet az oka, hogy a Nokia 6303 Classic telefonról nem tudok a laptopra képet feltölteni, sem USB adatkábellel, sem Bluetooth-szal?
Régebben sikerül, most nem akar áttölteni. Egyszerűen nem tudom mi lehet az oka. Már mind a négy USB csatlakozóhoz csatlakoztattam az adatkábelt.
Ezt írja ki a mobilra: A másik készülék (vagyis a Laptop) nem támogatja a szolgáltatást.
Windows 10 van a gépen.
Bocs, ha érthetetlen az amit írtam! Nem vagyok szakember, csak egy felhasználó.
Köszi, megoldottam.
Üdv!
Hogy oldottad meg ?
nekem is pont ez a problémám
Kedves Kérdező!
Van egy Nokia PC Suite (magyar nyelvű), amit korábban már letöltöttem a laptopra. Erről én elfeledkeztem az évek során, mert nem nagyon használtam, csak ritkán.
Véletlenül jutott eszembe, és ráraktam az asztalra, hogy bármikor használhassam.
Van egy kis kb. 10 cm-s adatkábeled a Nokiához.
Ezt csatlakoztasd a gépedhez és a többi már megy mint a karikacsapás.
Itt a 2018-s legújabb verziója az oldalnak.
Kedves Kérdező!
Nem baj, ha privát üzenek?
Van egy Nokia PC Suite (magyar nyelvű), amit korábban már letöltöttem a laptora. Erről én elfeledkeztem az évek során, mert nem nagyon használtam, csak ritkán.
Véletlenül jutott eszembe, és ráraktam az asztalra, hogy bármikor használhassam.
Van egy kis kb. 10 cm-s adatkábeled a Nokiához.
Ezt csatlakoztasd a gépedhez és a többi már megy mint a karikacsapás.
Itt a 2018-s legújabb verziója az oldalnak.
Jó időtöltést kívánok!
Na, a privátüzi nem sikerült, de sikerült 2x elküldeni az üzenetet!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!