Milyen erős számítógép kell nagyobb játékokhoz, mint pl Need for speed undegrand?
Erre azt lehet mondani, hogy az adott játék maximális gépigénynél erősebb hardverekkel.
Nem gondolod hogy felsoroljuk az összes olyan cuccot ami "mindent visz"? :)
Ehhez érdemes lenne konkretizálni hogy melyik játékról van szó, de szerintem te nem tudod mit kérsz.
Csak processzorból lenne vagy 150-200 típus, és akkor még nem beszéltem a vga-król, nopáne az ezer féle ramról.
Szerinted itt lesz olyan ember, aki több mint 100.000 hardverkombinációt neked egyesével le fog írni? Ilyen nem létezik. Ezzel te nehezíted meg mások életét, több mint 1 hónap lenne neked leírni minden hardverkombinációt ami létezik.
Ha konkrétan leírod hogy mi az igényed, ahhoz lehet igazítani egy jó ár/érték arányú gépet. A hozzáállásod után szerintem ezt senki nem fogja megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!