Hogyan tudnám megcsinálni hogy legyen kép a monitoron?
Nagyon nagy bajban vagyok...
Testévremnek van egy laptopja amiben elromlott a kijelző, ő megfogta az asztali gépemnek a monitorját és bedugta oda. Működött is.
De most visszadugtam a rendes gépbe a monitort, töltött majd mikor bekapcsolt volna akkor a zöld pötty átváltott narancssárgára. Akárhányszor újra inditottam ugyanez... Csökkentett módot beadja, de ezen kivül semmi.
A Laptophoz kacsolva jó.
De az asztali géphez nem, ami eddig normálisan működött. Megkérdeztem 2 szakértő ismerősömet nem tudták mi ennek az oka.
Felhívtam a szervizet, majd azt mondták, hogy a monitor jó és a gépben valami elromolhatott... ezt nem hiszem, mert eddig is jó volt. Azt mondták 5000 az óradíja ha házhoz jönnek, annyiból majdnem tudok venni használtan egy gépet már...
De jó lenne megcsinálni, mert nem hiszem hogy ezt ne lehetne visszacsinálni. Kb 2 napig itt van a laptop aztán nem lesz gépem, ha csak nem veszek...
Nézd meg a monitor csatlakozóját mindkét végén (ha van) hogy jól csatlakozik.
Esetleg a gépben kimozdulhatott a vga is a foglalatból, és azért nem ad képet. Ez is gyakori hiba.
de igen, nem vagyok hülye :D
csak volt lomtalanítás, és már ezen kivül csak kocka monitorok voltak ugye azok a régiek, elvittem az összeset. Ez jól működött...
Na ácsi ! A windows töltésig eljut ? Tehát addig ad képet ?
(mert ez jön le amit írtál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!