Huawei telomat csatlakoztatom a géphz és nincs kulon betujele az sd kartanak ezt hogy oldajam meg?
Figyelt kérdés
Azert kéne nekem ugy hogy legyen mert ugy tudok dossal másolni rá fájlokat, hogy meglévő dátumok megmaradjanak.2018. jan. 30. 10:59
1/6 anonim válasza:
Mtp-n keresztül csatlakozik, azon keresztül nem is lesz
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor csak sd kartya olvasóval tudnám megoldani gondolom :D
2018. jan. 30. 12:21
3/6 anonim válasza:
Jól gondolod, kb. a 4-es android óta nem megy ez az USB-n natívban történő mountolás. Esetleg ha nagyon muszáj, bezippelheted a fájlokat, a telón meg kitömörgeted, így opcióként asszem működik a dátumok megőrzése.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot. Ki is próbálom.
2018. jan. 30. 13:00
5/6 anonim válasza:
"kb. a 4-es android óta nem megy ez az USB-n natívban történő mountolás."
Kb egyáltalán nem így van, de biztos jobban tudod.
Kb úgy van, hogy az 4-östől az alapértelmezett USB csatlakozás az MTP ahogy fentebb is írták.
Ekkor a sajátgép-ben megtalálod a telefont.
VAGY
Az USB kábel bedugása után a telefon riasztás sorát lenyitva meg lehet változtatni a kapcsolat típusát. PL USB drive módra
6/6 A kérdező kommentje:
Néztem nekem sajna nincs olyan kapcsolat típus ami adna betűjelet az sd-nek
2018. jan. 31. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!