Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen gagyi lenne a paint. NET?

Ilyen gagyi lenne a paint. NET?

Figyelt kérdés
Nem értem miért nem lehet szabadon kijelölni (mert hogy homályosítani akarok ) , és hogy mondják mennyire jó meg stb.
2018. jan. 24. 17:49
 1/4 onkelkarl ***** válasza:
Kijelölést nyisd le, ott van a szabadkézi kijelölés. Vagy valahol a környékén, ha régebbi painted van.
2018. jan. 24. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Van benne:

[link]

2018. jan. 24. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Fogalmazzuk át a kérdést: "Ennyire béna lennék, hogy még ezt sem tudom megtalálni/megkeresni?"
2018. jan. 24. 19:20
 4/4 tabaki ***** válasza:

„Ki, ha én se” - rikolt a kölyök első prédája nyomán;

nagy a föld, s a kölyök kicsi: majd okosabb leszen évek után.

(Kipling: A dzsungel könyve -- Balú medve bölcs mondásai)

Bizony, sajnálatos módon, ennyire gagyi lenne. Örvendetes viszont, hogy egyáltalán nem az, hanem te bizonyultál nyeretlen kétévesnek.

Ha javasolhatom, már a legegyszerűbb szoftverről se feltételezd, hogy puszta kézrátétellel máris magadba szívtad minden csínját-bínját -- azt már inkább, hogy a hétköznapi feladatokra valószínűleg bármelyik képszerkesztőben lesz megoldás. Mindegyiknek van útmutatója, netes videói, nézz utána bátran, mert tanulni sohasem szégyen.

2018. jan. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!