Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen széket vegyek?

Milyen széket vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig egy irodai székem volt nem volt vele gond de megadta magát úgy gondoltam vennék valami komolyabbat mert ez irodai szék mivoltából nincsen nyaktámasza annyira nem volt gond de ha már úgy is költenem kell akkor gondoltam komolyabbat veszek. Nézegettem a gamre székeket gondolom itt is csak a gamer szót fizetik meg az ember de sehogy nem találok olyat ami jó lenne ha már nem kevés pénz akkor az lenne a minimum elvárásom hogy hintázni lehessen benne és legyen hozzá derék és nyak párna. Az egyik amit kénztem az a WHITE SHARK ROAD KILLER GAMER a másik pedig TEMPLAR gamer szék de egyiknél sem láttam oda írva hogy hintázni is lehetne benne viszont ugye a légrugónál a kar ha olyan mint a mostani székem akkor ha azt kifelé húzom hintázni is lehet benne. Szerintetek ez tud olyat vagy nézzek másikat? Esetleg valami ajánlat?

2018. jan. 20. 23:01
 1/8 A jó édes ***** válasza:
86%
2018. jan. 20. 23:17
 2/8 A kérdező kommentje:
hahaha nagyon vicces...
2018. jan. 21. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
ki kell próbálni képről mellé foghatsz
2018. jan. 21. 02:20
 4/8 anonim ***** válasza:

lehet hintázni benne:

[link]

itt most csak 50k, 70ről akciózva. Ha kell vedd meg ne várj vele.

Én ugyanitt vettem a székemet, nitro concepts s300, 80ról volt árazva 45re, azonnal megvettem.

2018. jan. 21. 07:48
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom kipróbálni falun lakom és a közeli városban nincsen semmi komolyabb dolog, akkor WHITE SHARK ROAD KILLER GAMER az hintázható? Akkor berendelném mert szerintem jól néz ki kérdés hogy strapabíró is lehet?
2018. jan. 21. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A nagybetűs gamer szék a DXRacer (nekem is ez van), de csillagászati az áruk. Ilyenekre max. 50 ezer forintot szabad kiadni.
2018. jan. 21. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

A háttámla biztos, hogy dönthető, de hogy hintázni is lehet-e benne azt nem tudom.

2018. jan. 21. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
hát igen és én is azt néztem hogy a hát támla dönthető de nem láttam még hogy lehetne hintázni benn pedig jó lenne azért nem annyira olcsó félek hogy csalódnék XD sosem volt még ilyenem de ennél drágábbat már nem akarok.
2018. jan. 21. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!