Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 kékhalál frissítés...

Windows 10 kékhalál frissítés óta (atikmdag. Sys) ötlet?

Figyelt kérdés

Üdv.

amióta felkerült az új windows 10 patch,jan.06 körül amikor játszom (league of legends) néha elé fordul (napi 1-2x)hogy kék képernyő jön be (blue screen) az oknak atikmdag.syst írja.

ati Radeon r7 250 videokartyam van,több helyen azt olvastam,hogy ehhez lehet köze,de semmi érdemeset nem találtam. nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni

Előre is köszönöm

2018. jan. 20. 21:42
 1/2 MadarasTeszko válasza:
Nekem is ugyanez a problémám ugyanezzel a videokártyával :/ [link] ezt megpróbálhatod de nekem nem segített...
2018. jan. 28. 10:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Leformáztam a vinyót ,újra raktam a windowst minden frissítést hagytam felmenni,azóta egyszer sem jelentkezett a probléma.Egy próbát megér talán neked is :)
2018. jan. 31. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!