Mit jelent ez a hibaüzenet bekapcsoláskor?
Ma be akartam kapcsolni a gépet, előtte öcsém ült itt, vendég felhasználói szinten.Lehet ő állított el nekem valamit?
A hibaüzenet:
A rendszerleíró adatbázis által kezdeményezett I/0 művelet végérvényesen meghiúsult.A rendszerleíró adatbázis nem tudta beolvasni, kiírni, vagy kitisztítani az adatbázis rendszer részének leképezését tartalmazó egyik fájlt.
Utána pedig a következő:
A windows nem találja a helyi profilt ezért egy ideiglenes profillal jelentkezteti be önt.
XP van a gépen.Az ő vendégprofilja működik!
Előre köszönöm a segítséget!
tedd újra a wint.
leggyorsabb megoldás.
és ne használj legközelebb vendég fiókot!
Miért ne használjon vendégfiókot? Az talán jobb, ha mindenki a családban Admin fiókkal garázdálkodik a gépen?
Valószínűleg elszállt valami rendszerfájl, de ez az öcsédtől független, hiszen korlátozott fiókja van. A Winnel előfordul. Muszáj újra tenni, de nem ő tehet róla.
Köszi a válaszokat!
Közben az eseménynaplót nézegetve azt vettem észre, hogy a merevlemezzel valami probléma lehet.Ez van a naplóban:
Hibás blokk az eszközön(\Device\Harddisk0\D)
Ez gondolom nem sok jót jelent.Mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!