Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy kis segitség kellene valaki?

Attilaaa@001 kérdése:

Egy kis segitség kellene valaki?

Figyelt kérdés
Win 10-re akarok telepiteni pendriverol a biosba beállitottam hogy usb legacy meg hogy usb hdd az az hogy az elsodleges az az legyen amikor ujra inditottam akkor nem bootolt be hanem kidobta hogy windows 7 mi lehet a probléma?

2018. jan. 18. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
F11
2018. jan. 18. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Őszintén, nem tudom pontosan mire jó az amit beállítottál, de tudom miről beszélsz. Ott nem eszközprioritást állítottál, hanem csak valami olyasmit, ami azt adja meg, hogy több pendrive esetén hogyan menjen a boot sorrend. Én valami ilyesmire gondoltam. Nézegess kicsit jobban körbe és keress egy olyan menüpontot, amin belül konkrétan a tárolók nevei vannak. Ott le merem fogadni, hogy a HDD lesz az elsődleges (a HDD-d pontos típusa, neve lesz feltűntetve). Azt állítsd át.
2018. jan. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!