Hogyan regisztrált valaki a nevemben a Badoo nevű alkalmazásra?
Beléptem az email fiókomba és látom a beérkezett üzenetek között hogy "XY Üzenetet küldött neked".
Én úgy tudom hogy ha regisztrálok valahova akkor a regisztrációt emailen keresztül vissza kell igazolni. Az én email fiókomból nem lett vissza igazolva semmi. Hogyan regisztrálta be valaki az email címemmel a regisztrációt visszaigazolás nélkül? Tudna valaki segíteni? Mással történt már ilyen?
Sajnos nem spam, mert rákattintottam a "nézd meg az üzeneted" linkre, és másodpercek alatt a "profilomban" találtam magam belépve (amit nem én csináltam).
Ott megadta valaki a becenevem, a születési időmet, és a beszélt nyelveket. Az is más ha rákattintok és kéri hogy regisztráljak be, de nem így volt, már egy létező félig meddig kitöltött profilomban találtam. Hogy csinálta ezt valaki?
Lehet hogy valaki ismerős (jó vagy rosszakaró) elkezdte de nem tudta befejezni pont az e-mail verifikáció miatt? És így félkész állapotban maradt... vannak olyan oldalak ahol már elkezdhetsz mindenfélét csinálni mielőtt ténylegesen kéri hogy ellenőrizd a megadott e-mailt...
Vagy te voltál régebben csak nem fejezted be és elfelejtetted, ilyen már előfordult velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!