Windows Server 2012/2016 üzemeltetést hol tanulhatnék?
Jól látom, hogy magyar nyelvű könyvet nem nagyon érek el?
Esetleg valahol valami tanfolyami jegyzet, vagy videósorozat, vagy akár teljes könyv létezik magyar nyelven ami végigvezet a Server beállításain?
Persze gyakorlás menne mellette, de tudni kellene, mi merre, hány méter.
Persze tudom, hogy van a Microsoftnak kifejezetten ilyen könyve a Certek miatt, de sajnos az angol még nem nagyon megy. Természetesen tanulom, de közben párhuzamossan menne ez is. Ha lehet.
Esetleg valami jó tanfolyamot tudtok ajánlani?
Köszönöm a segítséget!
Igazából ha karbantartod és használod muszáj megtanulni annyit angolul hogy tájékozódni tudj egy-egy problémánál.
Én pl. direkt angol verziókat telepítek fel mert ha adódik valami gond, egy-egy hibára hiába keresnék rá a magyar hibaüzenettel, semmit se találnék
segítségként.
Arra pedig nagy szükség van mert nem mindegy 2 hétig kísérletezel magadnak vagy elolvasod mások tapasztalatait is, és azok ismeretében kezdesz javítani elkerülve a hosszú kitérőket egy-egy probléma megoldásnál...
Magyarul én csak ilyen "nagyon alap" könyveket ismerek,
Gál Tamás – Szabó Levente – Szerényi László: Rendszerfelügyelet rendszergazdáknak, Gál Tamás Windows Server 2008 R2 pl.
Videót mondjuk valószínűleg találsz :)
Ha már nekiállsz és elfogadsz egy tanácsot akkor a virtualizálást (Hyperv pl. ) is nézd át, - manapság minden szerver virtualizálva fut mert sok előnye van, hátránya viszont semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!