Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szoftverfejlesztő vagyok és...

Szoftverfejlesztő vagyok és két álláspályázatom is jól alakul, szóval felmerült, hogy mi van, ha ide is, oda is felvesznek és választanom kell. Szóval, az egyik cég a Docler Budapesten, a másik az Epam Szegeden. Ti melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

Fizetés tekintetében nem lenne nagy különbség, bár ajánlat még nincs.

Felmerült már a barátnőmmel, hogy vidékre költöznénk, persze neki így egy darabig nem lenne állása. Az Epam viszont jobb referencia lenne a későbbiekre nézve. Ti mit gondoltok?

2018. jan. 16. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanakkora fizu mellett jobban fogsz élni Szegeden.
2018. jan. 16. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy hová valósi vagy. Én Budapestiként nem mennék le Szegedre, mivel a barátaim itt élnek.
2018. jan. 16. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben az utolsó pillanatig tartanám mind a kettő lehetőséget. Mert gakori hogy az utolsó pillanatban úszik el a lehetőség még akkor is ha már rábólintottak korábban. Semmit nem lehet készpénznek venni amig nincs a kezedben a munkaszerződés. Ezért nem fogsz a két szék közé esni ha csak akkor mondod vissza a másikat ha az egyiknél már elkezdtél dolgozni.
2018. jan. 20. 18:59
 4/5 anonim válasza:
1-esnek igaza van, ugyanaz a fizu vidéken magasabb relatív életszínvonalat fog adni, mint Budapesten, mert olcsóbb a lakhatás. Plusz ha a szegedi jobb referenciát ad mint a pesti, akkor az méginkább megerősíti a döntést. Kivétel persze ha pesti vagy, de akkor gondolom fel sem merülne egy másik város.
2018. jún. 25. 18:42
 5/5 anonim válasza:
4-es vagyok. Bocs, látom januári az eset, már rég túlléptél rajta. Melyiket választottad végül?
2018. jún. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!