Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez segít abban, hogy gyorsabb...

Ez segít abban, hogy gyorsabb legyen a játék?

Figyelt kérdés

Fortnite néha laggos (főleg ha minnél nagyobbra veszem a grafikát) nekem és ez eléggé ront a játékélményen. Egy 4GB-os DDR3 (ha minden igaz) 1333 MHz-es memória van a gépemben. Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy 4GB DDR3 1600MHz-es memóriát bele akkor az segít nekem és jobb grafikával is rendesen futna a játék?

Válaszokat előre is köszönöm.

UI.: ha nagyon rosszul mondtam dolgokat akk sry, nem vagyok olyan komoly számteches srác :S

2018. jan. 15. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Az se lenne hátrány, ha írnád a procit a vgat meg a többi vackot.
2018. jan. 15. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:

proci: Intel(R) Core(TM) i3-2130 CP @ 3.40 GHz 3.40 GHz

vga: AMD Radeon R7 200 Series

2018. jan. 15. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Aida, everest, ezeket ismered-e? Azokkal nézd meg a kártyád és típusát, mert az R7 200 szériában 6 kártya van, erősorrendben: R7 240, R7 250, R7 250X, R7260, R7 260X, R7 265. A feleannyi RAM és a kevés kártya együttesen okozza ezt a kevés fps-t. Ezt kétféleképp oldhatod meg. Vagy veszel RAM-ot és videókártyát is (drágább megoldás), vagy veszel csak videókártyát, de akkor erősebbet (olcsóbb megoldás). Erősebb mondjuk egy RX 460 (elég RAM-al ez a kártya bőven elég, így 4GB-al pont elég) olyan 35 000Ft körül. Amúgy sem fogod megúszni a videókártyát olcsóbban. Minimum 30 000-et rá kell majd szánnod. Ami megfelelne neked, mármint teljesítményjavulást okozna és élvezhetőbbé tenné a játékot az az RX 550. Ez van olyan 30 000Ft körül most. Ezt még 4GB RAM-al ha megtoldanád akkor szépen futna a játék. Na de ha RAM-ot is vennél, az említett programokkal nézz utána a jelenlegi RAM-od pontos típusának, és próbálj olyat venni. Miért is? Hogy futhasson dual channel-ben a 2 RAM, ami gyorsabb működést eredményezne és mert a magasabb órajelű RAM-ot levenné 1333MHz-re mivel feltétel, hogy azonos legyen az órajel, legalább is ha nem akarsz feleslegesen pénzt kidobni nagyobb órajelű RAM-ra, miközben az a te rendszeredben sosem fog akkora órajelen menni, max 1333MHz-en. Ami még stimmeljen az az időzítés, mindkettőnek ha lehet ugyanakkora legyen. A dual channel még akkor sem garantált, ha 2 ugyanolyan RAM-ot teszel be a gépbe, amennyiben azok nem eleve dual channel kiszerelésben lettek véve, hanem külön 2 ugyanolyan single channel RAM lett össze rakva. Pláne akkor, ha eleve nem 2 ugyanolyan modellről van szó.
2018. jan. 15. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:

esetlegesen be áldozod hogy kisebbgrafikán játszasz és nem kell venned semmit :P

ne hiszem hogy rosszab lenen az élményed ha ugyan ugy meg murdelsz

ha csak a fullos akkor baj van veled

2018. jan. 15. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 igen én is aidával néztem az adatokat.

#4 az rossz felbontással az a baj h akk nem látok elég messze a játékban és lehetetlen akk bárkit is lelőni :S

2018. jan. 15. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Röviden summázva a regényemet, vagy: 1)Erősebb videókártya (35 000, esetleg annál több)

2)Egy 30 000Ft körüli kártya, RX550 mondjuk és még 4GB RAM. Az 1) lehetőség szerintem olcsóbban jöhet ki.

2018. jan. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!