Ez segít abban, hogy gyorsabb legyen a játék?
Fortnite néha laggos (főleg ha minnél nagyobbra veszem a grafikát) nekem és ez eléggé ront a játékélményen. Egy 4GB-os DDR3 (ha minden igaz) 1333 MHz-es memória van a gépemben. Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy 4GB DDR3 1600MHz-es memóriát bele akkor az segít nekem és jobb grafikával is rendesen futna a játék?
Válaszokat előre is köszönöm.
UI.: ha nagyon rosszul mondtam dolgokat akk sry, nem vagyok olyan komoly számteches srác :S
proci: Intel(R) Core(TM) i3-2130 CP @ 3.40 GHz 3.40 GHz
vga: AMD Radeon R7 200 Series
esetlegesen be áldozod hogy kisebbgrafikán játszasz és nem kell venned semmit :P
ne hiszem hogy rosszab lenen az élményed ha ugyan ugy meg murdelsz
ha csak a fullos akkor baj van veled
#3 igen én is aidával néztem az adatokat.
#4 az rossz felbontással az a baj h akk nem látok elég messze a játékban és lehetetlen akk bárkit is lelőni :S
Röviden summázva a regényemet, vagy: 1)Erősebb videókártya (35 000, esetleg annál több)
2)Egy 30 000Ft körüli kártya, RX550 mondjuk és még 4GB RAM. Az 1) lehetőség szerintem olcsóbban jöhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!