Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom lefotózni az...

Hogyan tudom lefotózni az adott oldalt a géppel, tehát pillanatképet készíteni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok a számítógéppel lefotózni egy adott oldalt? Van egy PrtScr gomb, de ha megnyomom, nem működik. Egy adott oldal pillanatnyi állapotát szeretném elmenteni, mintha fotó lenne, de nem kívülről szeretném fotózni.

2018. jan. 14. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Működik az, csak vágólapra helyezi a képet. Miután megnyomtad, nyisd meg a Paint képszerkesztőt, és ctrl+v-vel illeszd be, és így el tudod menteni.
2018. jan. 14. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van dropboxod, akkor az automatikusan elmetni a screenshots mappába. a nincs, akkor egyébként is érdemes regisztrálnod, és akkor nem lesz a következő kérdésed az, hogy hol és mennyiért végeznek adatmentést HDD-ről. :)
2018. jan. 14. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Firefoxban van képernyőkép készítési lehetőség:

[link]

Google Chrome-hoz is van kiegészítő:

[link]

de vannak erre szolgáltatások is:

[link]

[link]

2018. jan. 14. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos, ahogy látszik nem értek hozzá, közel 50 éves vagyok, de azért igyekszem. :-)
2018. jan. 14. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ALT+Print Screen kombinációt használd a képernyőmentésre. A sima Print Screen az egész képernyőt teszi a vágólapra. Az említett billentyűkombináció viszont csak az aktív ablak tartalmát.
2018. jan. 14. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
És még ott van a Windows Képmetsző is, amivel egy körberajzolt darabját mentheted el a képnek.
2018. jan. 15. 00:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az 1. válaszoló módszerét használtam, jó volt.
2018. jan. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!