Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a Gta 5-be be raktam egy...

Sz Robi kérdése:

Ha a Gta 5-be be raktam egy modot de már kivettem akkor még ki bírom vinni 100%-ra a játékot?

Figyelt kérdés
Ki szeretném tolni a Gta 5 Stoty módját 100%-ra de ez nem kis "melóval" jár. Ezek között van az a küldetés hogy egy Omega nevű csávónak össze kell szedni 50 ufo űrhahó alkatrészt meg van még Letter Scraps aminél meg papírokat kell összegyűjteni (szintén 50-et). Na most ezeket magától senki nem fogja megtalálni, csak akkor ha idő milliomos. Youtube-on megnéztem hol vannak ezek a cuccok és hát elég messze egymástól. Ezért letöltöttem a storyhoz egy Skript Hook V nevű modot amivel tudtam teleportálni egyik helyről a másikra, addoltam a karaktereknek egy kis pénzt meg még lespawnoltam vele egy-két járművet. De ahogy ezeket a gyűjtögetős küldiket megcsináltam ki is szedtem a modot. Aztán megcsináltam már mindent és mostanra csak a 14 randov event megcsinálása maradt és 98,5%-on vagyok. Végig lehet így még vinn, hogy raktam be modot? Válaszokat előre is köszi!

2018. jan. 14. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 14. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint végig lehet vinni?
2018. jan. 14. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!