Átverés áldozata lettem skypeon sok pénzzel! Bitcoint vettem, elutaltam a pénzt de nem kaptam meg. Az skypeon letiltott a tag. Mit tudok tenni?
Tessék, egy normális válasz:
Egy vadidegen embernek adtál egy csomó pénzt abban a reményben, hogy kapsz majd érte egy divatos kriptof***ságot, amiből majd te jól meg fogsz gazdagodni, ehelyett az illető lelépett a pénzeddel. Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen, akinek csak a Skype címét tudod! Írtatok szerződést? Van számlád a tranzakcióról? Alátámasztja bármi bizonyíték a történetedet a becsületszavadon kívül? Ha nem, akkor így jártál, megfizetted a tanulópénzt, remélhetőleg legközelebb több eszed lesz.
Valószínűleg nem az otthoni gépe IP címe.
Azért nem árt rendőrségi feljelentés mert ha mégis találnak valami nyomot visszakaphatod.
Kicsi az esélye, de azért van esély.
De a szélhámos valószínűleg alaposan tájékozódott előtte, hogyan kell ezt csinálni.
javaslom ezt is neked.
Meg van oldva ma már a biztonságos bitcoin vásárlás.
ezt hívják úgy hogy szívás.
Szerinted melyik az az elvetemült, aki forintért ad neked bitcoint? PLáne most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!