Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt ki kapcsolni?

Hogy lehet ezt ki kapcsolni?

Figyelt kérdés
Most nem rég vettem egy laptopot ,és letőltöttem rá pár játékot pl dirt 2-öt,cs 1.6-ot a cs 1.6-nál tovább engedett de a dirt 2-nél sehogy nem akar tovább engedni azt írja ki ,hogy a Windows megvédte a számítógép mert idegen neki a dolog és tudom ott alúl van valami olyasmi ,hogy továbbiak ,és ott ha rá kattintok el lehet érni azt ,hogy futtasa de a dirt 2-nél nem engedte ,hogy rá kattintsak nem hiszem ,hogy a játék vírusos ,hogyan lehet kikapcsólni ezeket?

2018. jan. 6. 13:24
 1/6 AntZ ***** válasza:
Windows 10? Gépház → frissítés és biztonság → windows defender → alkalmazások és fájlok ellenőrzése ← kapcsold ki.
2018. jan. 7. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen win 10 és el jutottam a win defenderig de alk és fájl ellenőrzés nem találtam!
2018. jan. 7. 12:52
 3/6 AntZ ***** válasza:

Itt van:

[link]

2018. jan. 7. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönö sikerűlt is!
2018. jan. 7. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2018. jan. 7. 15:50
 6/6 AntZ ***** válasza:
Szívesen! :)
2018. jan. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!