Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi csináljak ha ETS2-ben...

Mi csináljak ha ETS2-ben eltűnik a fuvarom?

Figyelt kérdés
Eléggé idegesítő hogy mentem 800 kilométert és egyszerűen eltűnik.
2018. jan. 2. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:

offline/online?

úgy érted, hogy kiléptél a játékból és mikor újra futtattad ugyanonnan a fuvar elejéről kezdted?

2018. jan. 2. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
offline verzió, és csak megyek, egyszer még ott van a fuvar, aztán csak úgy eltűnik mintha leadtam volna az út közepén. DE nem csak lecsatolódik hanem teljesen eltűnik
2018. jan. 2. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Menet közben meg lehet szakítani a fuvart, szerintem véletlenül rányomtál a gombra.

Tölts be egy korábbi mentést.

2018. jan. 2. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a hiba tipikusan a tört játékok velejárója, így bünteti a készítő azokat akik lopják. A másik jelenség amikor a kamionod átvált rószaszínűre és nem változtathatod vissza.

Ha valóban lopott a játékod, akkor random előfordulhat bármikor hogy eltűnik, megszakad a játék. Ha nem vagy képes kifizetni érte 1500 forintot, akkor meg is érdemled.

2018. jan. 2. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt furcsállom mert eredetis vagyok, de köszi szépen h rögtön egy büdös csalónak néztél
2018. jan. 3. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd ennyire a szívedre. Itt 10 játékszoftveres kérdésből 9 arról szól hogy lehetne ellopni a fizetős programokat, erre van beállva a válaszolók gondolata.

Plusz ehhez jön még az, amit írtam mert tényleg ezt csinálja a tört játék. Egyrészt nem gyanúsítottalak meg semmivel, másrészt feltételes módban írtam hogy mi történik HA ilyen verziód van. Ha nincs, akkor nyilván nem is vonatkozik ide, és ki kell zárni, csakhogy a kérdésbe ez nem került bele.

2018. jan. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!