Hogyan tudnék regisztrálni hogy írni és kérdezni is tudjak? (lent a lényeg)
Az egyik tesóm letiltották és most vettem egy új gépet,próbáltam is regisztrálni sikeresen viszont nem enged kérdést kiírni,azt írja korábbi letiltás miatt nincs jogosultságom erre.Mit tudok tenni?
Azért van mert egy wifi-t használunk vagy mi.
Most is haverom gépéről írok.
Igen mindig az IP címet írja ki,hogy azon már történt letiltás ezért nincs jogosultságom.
Viszont lehet nektek is lejött,béna vagyok a nethez,csak néha megnézek pár dolgot,de semmit se tudok róla.Tehát ha mondjuk ha nem az otthoni wifi-n keresztül regisztrálnék akkor szerinted meg tudnám csinálni?
Mobil netet tudok még használni esetleg?
A regisztráció magának nem hiszem hogy elég, hanem a hozzáférés is számít. Hiába regisztrálsz "X" IP cím alatt, ha amúgy "Y" címed van otthon és az "Y" le van tiltva. A regisztrációt megcsináltad, de a beküldési jogosultság IP-hez van kötve.
Mobilnettel más címet kapsz, hiszen az nem az internetszolgáltatón keresztül netezel, nem ő osztja ki az IP-t, hanem akitől veszed a mobilnetet.
Ahhoz pedig nem kell komoly tudás hogy egy VPN programot telepíts, majd a ki-bekapcsolás gombot megnyomd benne, minden más automatikusan történik és más IP címen keresztül netezel. Ettől még triviálisabb ha Opera böngészőt használsz, ott a címsor előtt van egy "vpn" kapcsoló gomb, arra kattintva kiválasztod hogy melyik régióra kapcsolódjon és az oldalakat azon az IP-n keresztül éred el, nem a sajátodat.
Nem írhatok sokáig erről se,mert a barátomé és a végén letilthatják akár őt is,és neki is volt már jó pár éve letiltása,vigyáznia kell.Ha lesz ötletetek ami nem jár router vagy egyéb cserével és tök béna is meg tudja csinálni akkor megköszönöm,ha megírjátok.
Köszi mindenkinek a választ!
Ja és igen a tesóm is azért lett letiltva mert írtam sokat vitázott és olyannak aki több nick néven van fent és felnyomta sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!