Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék regisztrálni...

Hogyan tudnék regisztrálni hogy írni és kérdezni is tudjak? (lent a lényeg)

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 20:54
 1/9 A kérdező kommentje:

Az egyik tesóm letiltották és most vettem egy új gépet,próbáltam is regisztrálni sikeresen viszont nem enged kérdést kiírni,azt írja korábbi letiltás miatt nincs jogosultságom erre.Mit tudok tenni?

Azért van mert egy wifi-t használunk vagy mi.

Most is haverom gépéről írok.

2018. jan. 1. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Írhatsz a moderátoroknak a moderator@gyakorikerdesek.hu címre, hátha elhiszik a mesédet.
2018. jan. 1. 21:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha.Amúgy semmi lehetőség nincs rá.Pedig nem is használt sértő szavakat,max más nézetei voltak és vitázott miatta,gondolom felnyomta pár jó akaró.Más meg láttam olyanokat ír még se nyomják őket fel.
2018. jan. 1. 21:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért kösz.Akkor itt csak olvasgathatok
2018. jan. 1. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Proxy, VPN vagy más segédprogram használatával tudod használni az oldalt, mivel ezek nem a saját letiltott IP-den keresztül kapcsolódnak az oldalra. Azt pedig nem nézem ki belőlük hogy tiltanák ezeket a szolgáltatásokat, mivel rengeteg olyan troll van az oldalon akit több tízszer tiltottak ki és másnak mégis ugyanonnan folytatták. Vagy pedig annyira amatőr az oldal hogy csak IP alapján tilt és egy router újraindítás a jobb szolgáltatóknál azonnali IP-cserével jár.
2018. jan. 2. 11:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen mindig az IP címet írja ki,hogy azon már történt letiltás ezért nincs jogosultságom.

Viszont lehet nektek is lejött,béna vagyok a nethez,csak néha megnézek pár dolgot,de semmit se tudok róla.Tehát ha mondjuk ha nem az otthoni wifi-n keresztül regisztrálnék akkor szerinted meg tudnám csinálni?

Mobil netet tudok még használni esetleg?

2018. jan. 2. 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:

A regisztráció magának nem hiszem hogy elég, hanem a hozzáférés is számít. Hiába regisztrálsz "X" IP cím alatt, ha amúgy "Y" címed van otthon és az "Y" le van tiltva. A regisztrációt megcsináltad, de a beküldési jogosultság IP-hez van kötve.

Mobilnettel más címet kapsz, hiszen az nem az internetszolgáltatón keresztül netezel, nem ő osztja ki az IP-t, hanem akitől veszed a mobilnetet.

Ahhoz pedig nem kell komoly tudás hogy egy VPN programot telepíts, majd a ki-bekapcsolás gombot megnyomd benne, minden más automatikusan történik és más IP címen keresztül netezel. Ettől még triviálisabb ha Opera böngészőt használsz, ott a címsor előtt van egy "vpn" kapcsoló gomb, arra kattintva kiválasztod hogy melyik régióra kapcsolódjon és az oldalakat azon az IP-n keresztül éred el, nem a sajátodat.

2018. jan. 2. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem írhatok sokáig erről se,mert a barátomé és a végén letilthatják akár őt is,és neki is volt már jó pár éve letiltása,vigyáznia kell.Ha lesz ötletetek ami nem jár router vagy egyéb cserével és tök béna is meg tudja csinálni akkor megköszönöm,ha megírjátok.

Köszi mindenkinek a választ!

Ja és igen a tesóm is azért lett letiltva mert írtam sokat vitázott és olyannak aki több nick néven van fent és felnyomta sokszor.

2018. jan. 2. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok,köszi.Tehát elvileg ha mobilnetet használnák ott nem tilthatnának le,de a legjobb az általad írt program telepítése lenne.Oké köszi a segítséget.Megpróbálkozom vele.
2018. jan. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!