Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baj a XAMPP-al?

Mi a baj a XAMPP-al?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rossz a kérdés, nem a XAMPP-al van baj, én vagyok béna.

Nézek egy videót, hol egy emberke a xampp mappán belül a htdocs nevű mappába berak egy index.php és egy config.php nevű fájlt.

Ennek az embernek a htdocs mappája üres. Az én mappámban van kb 10 dolog, mappa, fájl, stb...

Az első kérdésem, hogy miért van ez, amikor még semmit nem illesztettem be a mappába?

Második kérdés:

Beírta az IP-címét a videós az url helyére, és beadott neki egy oldalt, ami nekem is kellene. Egy olyan oldalt, amit ő csinált. Csak egy próba oldal.

Amikor én pontosan ugyanazt csinálom, mint ő (nyilván a saját IP címemmel, nem az övével) akkor nekem nem adja be az oldalt, hanem tovább irányít:

IDE-> [ip.cim]/dashboard/

Itt fogalmam sincs, mit kellene csinálnom, tök mást ad be, mint amit várok, pedig hangsúlyozom mégegyszer, pontosan ugyanúgy követem az utasításokat, és ráment az egész délutánom, de nem jöttem rá, mi a baj.

Illetve kiír egy hibaüzenetet is, ha próbálom megnyitni.

Köszi előre is a segítséget!

2018. jan. 1. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

1, győződj meg róla, hogy Xampp-ban be vannak kapcsolva a szolgáltatások amik neked kellenek

2, próbáld meg ezt a címet beírni: 127.0.0.1

2018. jan. 1. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\config.php:16 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\index.php(2): include() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Ezt a hibaüzenetet írja ki.

Ha jól veszem ki belőle (bár PHP-t nem tanultam még), akkor ez azt jelentené, hogy a 16. sorban van a hiba? Mert a 16. sor konkrétan a komment közepe.

2018. jan. 1. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
küldtem pm-et
2018. jan. 1. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a hiba, hogy ősrégi leírás alapján próbálkozol, és olyan dolgokat akarsz használni, ami már rég elavult és kivették a PHP -ból.
2018. jan. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!