Mennyit fogyaszthat a set top box?
Figyelt kérdés
Inviteles internet-tv csomagon gondolkodom. Mennyit fogyaszt kb. havi szinten forintra kiszámolva egy set-top-box?2018. jan. 1. 09:17
1/4 anonim válasza:
Kevesebb mint 100Ft-ot, ha éjjel nappal megy egész hónapban.
2/4 A kérdező kommentje:
Valaki 2-3 ezret mondott nekem havonta, azért kérdezem. Persze függ a vevőegység típusától, de általánosságban kérdeztem.
2018. jan. 1. 10:34
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Ha egy set-top-boxnak extrém 20W-os fogyasztással számolok, éjjel-nappal működik (kb 720 óra/hó), és 50Ft/kWh az áram ára (kevesebb ettől), akkor 720Ft havonta. De: kétlem, hogy éjjel-nappal folyamatosan menne (a kikapcsolt, stand-by fogyasztás 1W alatti), messze nincs 20W a fogyasztása (szerintem max 10W), és az áram ára sincs 50Ft/kWh (40-45 körül), így szerintem 200Ft alatti lesz az összeg.
4/4 anonim válasza:
Általánosságban az IPTV set-top-box-ok 7-15W-ot fogyasztanak. Ez annyit jelent, hogy 0-24-ben 1 hónap alatt (38Ft 1kW ára) 196-424Ft-ot tesz hozzá a villanyszámládhoz. Műholdas rendszernél egyébként valamivel többel kell számolni, kb. 600Ft-tal. Szolgáltatói boxoknál nem feltétlen van deep-standby!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!