Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gépház + procihűtés 20K Ft-ből?

Gépház + procihűtés 20K Ft-ből?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20K Forintból melyik lenne az a legjobb procihűtő és ház,amit ki tudnék hozni? Erre a 2 házra gondoltam:

[link]

[link]

És erre a procihűtőre:

[link]

Hogyan lehetne legjobban magát a ház hűtését megcsinálni,ha még vennék pár db 1-2 ezer forintos ventiket? pl:

[link]

Ezeket valaki nem tudná kihozni 20k Ft-ból? Előre is köszönöm:) BUÉK

2017. dec. 31. 11:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A "20K forint" miatt nem segítek.
2017. dec. 31. 11:48
 2/22 A kérdező kommentje:
Mármint,amiatt,hogy így írom,vagy hogy ennyit szánok rá?:) Bocsi, Angliában élek,megszoktam hogy így írom.
2017. dec. 31. 11:50
 3/22 anonim ***** válasza:

Mindenki megszokta csak kukacoskodik, mert kicsi a kukaca.

Arcadia ház legyen, azt az aerocool műanyagkoporsót pedig kerüld el (pénzlehúzó vacak termék),

proci hűtő gondolom jó, nem írtad mire teszed rá!

8cm-es házhűtőnek nincs hely. Árukeresős linken is láthatod, hogy 12cm-esből van benne egy hátul, és még 2-nek van hely.

[link] ezt előre, esetleg hátsót is cserélheted ilyenre, nem tudom mennyire hangos a gyári.

2017. dec. 31. 11:55
 4/22 anonim ***** válasza:

Nem kukacoskodom, de ha le lehet valamit úgy írni, hogy "20 e." ami ugyan annyi karakter, ráadásul egy Magyar ember is megérti, akkor miért használod ezt a buta, és gyermeteg "jelet" ? Angliában úgy írják mi ? Na ne nevettess, cserepes a szám !

Én is értem, de kiver a víz, hogy a YouTube-on is, meg egyáltalán az interneten, mindenki a külföldi kifejezéseket, rövidítéseket, és jelzéseket erőlteti. Nagyon Gáz !

2017. dec. 31. 12:06
 5/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,ha ez téged bánt..:') Majd ha a 12. éved kint töltöd Angliába/Amerikába hidd el,hogy észre se veszed,de IGEN IS így fogod írni,és mondani is. Ha hiszed ha nem.
2017. dec. 31. 12:09
 6/22 A kérdező kommentje:

Tehát akkor házból az Arcadia. Azt látom,hogy 1 db venti az van benne,de hogy hol azt nem :/ Most a jelenlegi házba 1 db ilyen van :

[link]

-a táp alatt és szívja ki a meleg levegőt.

A proci pedig egy i5 4570es proci,amire ez a hűtő szerintem perfekt?!

2017. dec. 31. 12:13
 7/22 anonim ***** válasza:

"gyermeteg jel", "külföldi rövidítés" ... K = Kilo, szerintem túlragozod, mindenhol használják az ezres rövidítésére.

--------------

A mostani ventidet nem tudod átrakni, 12cm-es kell. Elég egy darab, csak hogy legyen elől is egy beszívó venti.

Igen arra a procira bőven jó az a hűtő.

2017. dec. 31. 12:16
 8/22 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is kicsit túl tolja a srác,de az ő dolga.

Tehát akkor a 12 centis ventiből vegyek 2-t biztos ami biztos és cseréljem ki a gyárira? A hátsó venti + a procihűtő el fog férni egymás mellett? Mert a mostani házam akkor kicsi,hogy a venti mellé nem férne be a procihűtő.

2017. dec. 31. 12:22
 9/22 anonim ***** válasza:
Minden passzol és igen én cserélném a gyári ventit, amit linkeltem 12cm-es az biztosan minőségibb és halkabb.
2017. dec. 31. 12:26
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi. És akkor ebben az árban az Arcadia a legjobb ház? Ha te másikat vennél ,akkor melyiket? A hűtése legyen tökéletes:)
2017. dec. 31. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!