Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért laggol minden játék?

Miért laggol minden játék?

Figyelt kérdés

Olyan játékok laggolnak a gépen(nem kicsit, élvezhetetlenül) amiknek hibátlanul kéne futniuk mitöl lehet ez?

(i3 as proci

nvidia 1050 es viddeókártya

8gb ram) warfacet letöltöttem és teljesen élvezhetetlenül laggol össze vissza mit tehetnék?

#lag #szaggatás pc
2017. dec. 28. 16:28
 1/4 Fulár ***** válasza:
Phú....Erre szerintem képtelenség lenne jó választ adni.Csak sablonokat tudom írni:Tuti,hogy a játékok gépigénye nem haladja meg a géped kapacítâsát?Ugye nem toltad fel a felbontâst mondjuk 2k-ra?Ha visszaveszel a felbontâsból és a grafikai beâllításokból akkor is szaggatnak a cuccok?Driverekkel minden rendben?A legfrisebb videókártya driver van fent? Stb stb....
2017. dec. 28. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az első is írta.

Milyen felbontáson játszol, driverek frissek-e , háttérben más program/folyamat nem fut-e, ami eszi a processzort, ramot?

2017. dec. 28. 17:34
 3/4 A kérdező kommentje:
levolt tiltva a videokártya... engedélyeztem és most minden hasít de azért köszi szépen a válaszokat
2017. dec. 28. 18:42
 4/4 Fulár ***** válasza:
Szívesen!Jó játékot!
2017. dec. 29. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!